Tehosta ja helpota markkinointiasi

Sisältöpankki™ on palvelu, jonka avulla saat käyttövalmiit, uudelleenkäytettävät ja tavoitteitanne tukevat sisällöt brändillesi.

Varaa etätapaaminen
taustakuva-vihrea

Sisältöpankin avulla tehostat ja helpotat markkinointiasi

Ajansäästö

Valmiit ja uudelleenkäytettävät sisällöt nopeuttavat ja helpottavat markkinointityötä.

Kustannustehokkuus

Säästä markkinointibudjetissa – saat korkealaatuista sisältöä edullisesti, kun sitä tuotetaan suuri määrä tehokkaasti yhdellä kertaa.

Vahvempi brändi

Parannat brändisi näkyvyyttä ja tunnettuutta erottuvalla ja kohdennetulla sisällöllä, joka on suunniteltu tukemaan tavoitteitasi.

Kuulu Oy tuntee markkinoinnin käytännön haasteet

Me Kuululla uskomme, että jokainen yritys ansaitsee saada käyttöönsä laadukasta markkinointisisältöä joka on käytettävissä helposti ja nopeasti, ilman että se kuormittaa liikaa tiimin resursseja.

Tunnemme markkinoinnin käytännön haasteet, koska saamme auttaa vuosittain yli 500 yritystä digimarkkinoinnin palveluiden, videotuotantojen ja koulutusten avulla.

Sisältöpankki syntyi vastauksena tähän tarpeeseen. Tarjoamme strategiaasi tukevan uudelleenkäytettävän sisältöpankin – videoita, valokuvia ja brändisi ilmeen mukaisia valmiita markkinointipohjia – jotka ovat heti käyttövalmiita ja helposti uudelleenkäytettävissä kulloinkin käsillä olevaan markkinointitarpeeseen.

Sisältöpankki kuvaukset

 

IMG_20231030_182021

 

Katso, miten Ruokamiehelle ja K-Supermarket Ritaharjulle tehtiin Sisältöpankki

Näin sisältöpankkiprojekti etenee

VAIHE 1

Taustakysely

Projektin avainhenkilöt (yleensä 2-4 henkilöä) vastaavat KUULUISUUSKONE -taustakyselyyn, jonka tarkoituksena on tehokkaasti tunnistaa brändinne tarinan ydinviestit.

(Kyselyyn vastaaminen vie tyypillisesti 1 h aikaa)

VAIHE 2

Työpaja

Täsmennetään taustatietokyselyn ja muun käytettävissä olevan taustamateriaalin pohjalta yhdessä viesti, jota tuotettavilla sisällöillä halutaan kertoa.

(Teams 2h)

VAIHE 3

Ehdotukset konsepteista

Sisällön alustava esittely sekä kuvauspäivän läpikäynti​.

Luomme ensin 2 kpl brändiänne ja liiketoimintanne tavoitteita tukevia sisältökonsepteja​.

Tapaamisen  jälkeen suunnittelemme huolellisesti millaisia konsepteja tukevia visuaalisia sisältöjä tarvitaan.

(Teams 1,5 h)

VAIHE 4

Kuvaukset

Kuvaukset hoidetaan tehokkaasti 2 x 4h kuvauspäivien aikana, jolloin otetaan paljon sekä video- että valokuvakuvamateriaalia.

Kuvausten jälkeen editoimme ja käsittelemme brändinne mukaisesti video- ja kuvamateriaalit​.

VAIHE 5

Valmiiden sisältöjen toimitus

Toimitamme teille 50 kpl videoleikkeitä sekä 80 kpl kuvia, jotka ovat valmiita käytettäviksi.

Lisäksi saatte Canvapaketin, jossa on esimerkkisisällöt sekä ohjeistuksen johdonmukaisten materiaalien toteuttamiseen.

Mitä seuraavaksi?

1. Varaa etätapaaminen

Varaa kanssamme etätapaaminen, jossa voimme käydä läpi tarkemmat tarpeesi ja Sisältöpankin yksityiskohdat.

2. Käynnistetään projekti

Yhdessä tiimisi kanssa viemme läpi projektin, jonka lopputuloksena saat sisältöpankin, jonka uudelleenkäytettävät sisällöt vastaavat juuri teidän brändinne tarpeita.

3. Nauti tuloksista

Hyödynnä sisältöä osana markkinointianne ja nauti kohonneesta brändinäkyvyydestä, parantuneesta asiakasvuorovaikutuksesta ja kasvaneista liideistä.

Sisältöpankin avulla viet markkinoinnin nopeuden ja joustavuuden uudelle tasolle

Uudelleenkäytettävää, brändisi mukaista sisältöä

Markkinoijat tarvitsevat jatkuvasti tuoretta ja vaikuttavaa sisältöä vahvistaakseen brändinsä läsnäoloa markkinoilla. Tämä tarve on universaali, riippumatta siitä, kuinka suuri tai kokenut markkinointitiimisi on. Haasteena on, että usein markkinointi reagoi viiveellä, koska laadukkaan sisällön tuottaminen vaatii aikaa, resursseja ja luovuutta, jotka ovat usein rajallisia. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa brändisi potentiaali jää hyödyntämättä, koska tarvittavaa sisältöä ei ole saatavilla oikeaan aikaan tai oikeassa muodossa.

Kuulu Oy auttaa vuosittain yli 500 yritystä digimarkkinoinnin, videotuotantojen ja koulutusten avulla. Tunnemme markkinoinnin haasteet käytännön tasolla ja olemme kehittäneet Sisältöpankin vastauksena näihin tarpeisiin.Sisältöpankkikuva

Ymmärrämme, että tämän päivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä laadukkaan ja merkityksellisen sisällön tuottaminen on kriittistä brändin tunnettuuden kasvattamiseksi. Ymmärrämme, että sisältöpula, rajalliset resurssit, ajanpuute ja laadun haasteet voivat tehdä markkinointityöstä ylivoimaista.

Siksi Sisältöpankki tarjoaa ratkaisun, joka helpottaa markkinointityötäsi. Palvelun avulla saat paljon laadukasta ja uudelleenkäytettävää visuaalista sisältöä, joka herättää brändisi tarinan eloon. Tavoitteemme on tehdä markkinoinnistasi helppoa ja tehokasta.

Säästät markkinointibudjetissa samalla kun saat käyttöösi tehokkaasti tuotettua korkealaatuista sisältöä, joka on suunniteltu erottamaan brändisi kilpailijoista ja tukemaan strategisia tavoitteitasi.

Toimintasuunnitelma on yksinkertainen ja suoraviivainen:

 1. Varaa Etätapaaminen: Aloita varaamalla etätapaaminen kanssamme, jossa käymme läpi yrityksesi tarpeet ja esittelemme, miten Sisältöpankki voi helpottaa työtäsi ja tukea markkinointistrategiaasi.

 2. Käynnistetään Projekti: Yhdessä tiimisi kanssa viemme läpi projektin, jonka lopputuloksena saat Sisältöpankin, jonka uudelleenkäytettävät sisällöt vastaavat juuri teidän brändinne tarpeita.

 3. Nauti Tuloksista: Hyödynnä sisältöä osana markkinointikampanjoitanne ja nauti kohonneesta brändinäkyvyydestä, parantuneesta asiakasvuorovaikutuksesta ja kasvaneista liideistä.

Varaa siis etätapaaminen kanssamme niin kerromme tarkemmin Sisältöpankista. Muista myös ilmoittautua Markkinoinnin sisältösankari webinaareihin, joissa kerromme kuinka pystyt tuottamaan tavoitteitanne tukevaa, tyylikästä ja brändiinne sopivaa sisältöä ja hyödyntämään sitä vaivattomasti.

Ilman Sisältöpankin kaltaisia ratkaisuja yritykset riskaavat jatkuvan taistelun sisältöhaasteiden kanssa, mikä voi johtaa brändin jäämiseen kilpailijoiden varjoon. Mutta Sisältöpankin avulla, yrityksesi voi kokea merkittävän muutoksen: siirtyminen stressaavasta ja hitaasti reagoivasta sisällöntuotannosta kohti tehokasta ja tuottavaa markkinointia, joka tukee yrityksesi kasvua ja menestystä.

Tämä ei ainoastaan vahvista brändiäsi markkinoilla, vaan muuttaa koko organisaation näkökulmaa markkinointiin, luoden kulttuuria, jossa nopeaan reagointiin kykenevä markkinointi tukee kaikkia liiketoiminnan osa-alueita, edistäen yhteistyötä ja kasvua.

 

Meillä on myös toinen, yksinkertainen ja nopea ratkaisu kuvien puutteeseen

Tekoälykuvapankki

 

KATSO WEBINAARIEN TALLENTEET

Markkinoinnin sisältösankari -webinaarit

 • Järjestimme kaksi maksutonta webinaaria sisältömarkkinoinnin strategiasta ja uudelleenkäytettävän visuaalisen sisällön luomisesta. Molempien webinaarien TALLENTEET ovat katsottavissa alla!

  • Webinaari 1: 4.4.2024 klo 9-10
  • Webinaari 2: 19.4.2024 klo 13-14
   • Visuaaliset sisällöt vahvuudeksi ja sisältöpankilla sujuvuutta

Webinaari 1: Supersuunnitelmalla sisältösankariksi 4.4.2024 (Jonna Muurinen)

 

Webinaari 2: Visuaaliset sisällöt vahvuudeksi ja sisältöpankilla sujuvuutta 19.4.2024 (Ville Pohjonen & Heli Männistö)

 

 

 

Jos haluat kuulla lisää sisältöpankista - varaa etätapaaminen niin jutellaan lisää!