Yritysvideot viestinnän tukena

Ohi ovat ne ajat, kun yrityksille riitti yksi minuutteja pitkä esittelyvideo. Nykypäivänä videota voidaan käyttää kerronnan välineenä hyvin monesta eri näkökulmasta! 

Videota voidaan käyttää muun muassa brändin rakentamisessa, rekrytoinnin tukena, työnantajamielikuvan luomisessa ja erilaisten palveluiden tai tuotteiden esittelyssä. 

Videoita kannattaa tuottaa eri kohderyhmiä puhutteleviksi juuri oikeaan aikaan ostoprosessissa.

Lue alta erityyppisistä yritysvideoista ja katso esimerkit tuottamistamme videoista.

Brändivideot

Uudelle yleisölle on tärkeä kertoa yrityksestä ideologisella tasolla: keitä olemme ja miksi olemme olemassa? 

Brändivideolla voidaan kertoa yleisesti yrityksestä ja vaikkapa sen historiasta. Brändivideon elinkaari on usein pidempi kuin yksittäisten tuotevideoiden, joten sen laatuun kannattaa panostaa.

Hyvin tehty brändivideo vaikuttaa voimakkaasti katsojan mielikuvaan yrityksestä, joten rima kannattaa pitää korkealla!

Sievin Jalkine

 

Kuntokeskus Liikku

 

 Siili Solutions

Tuotevideot

Jos yritys on jo tuttu, voidaan videon keinoin esitellä palveluita ja tuotteita tarkemmin. Monimutkaisissa tuotteen tai palvelun kuvauksissa voidaan hyödyntää kuvan, haastattelun ja animaation yhdistelemistä!

 Helen

 

Sievin Jalkine: Racer Free (tv-mainos) 

Sievin Jalkine ja  Ville Haapasalo

Rollock ja Iivo Niskanen

Rekrytointivideot

Taistelu loistavista työntekijöistä käy kiivaana, ja erottautumiseen voidaan hyödyntää rekrytointivideoita ja työnantajamielikuvaan vaikuttavaa sisältöä.

Sievin Jalkine

 

Siili Solutions 

Työnantajamielikuvavideot

Työantajamielikuvaan kannattaa panostaa. Työnantajamielikuva vaikuttaa henkilöstön työtyytyväisyyteen, motivaatioon ja yrityksen houkuttelevuuteen työnantajana. Hyvä työnantajamielikuva houkuttelee yritykseen osaavaa henkilökuntaa ja auttaa brändin luomisessa.

Työnantajamielikuvaa voidaan vahvistaa näyttämällä, mitä työn arki yrityksessä on, keitä henkilökuntaan kuuluu ja millä arvopohjalla yritys toimii.


Kuulun strategiapäivä (tehty v. 2016)

Administer group (2023)

Pyydä tarjous yritysvideosta