Koulutuksen tavoite

YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone ja maailman toiseksi suosituin verkkosivu, jossa ihmiset kuluttavat jopa miljardi tuntia videosisältöä päivittäin. Mainostajalle YouTube tarjoaa erittäin toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja digitaaliseen mainontaan ja sen kohdentamiseen. Tässä koulutuksessa keskitytään videomainonnan mahdollisuuksiin ja YouTuben tuloksellisen mainonnan tekemiseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • YouTuben mainosmuodot
  • Mainonnan tavoitetyypit ja tavoitteen asetanta
  • Mainonnan kohdentaminen Youtubessa
  • Budjetointi
  • Mainonnan tulosten analysointi

Kokonaisuus sisältää kahden tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutuksessa siirrymme suoraan maksettuun mainontaan, emme käy YouTuben muuta käyttö lävitse. Koulutus sopii kaikille markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja liiketoiminnan parissa työskenteleville ihmisille, jotka haluava oppia YouTuben kaupallisen hyödyntämisen mahdollisuudet.

Ajankohta ja hinta

Aika: ti 22.3.2022 klo 9-11
Kouluttaja: Eveliina Paunonen
Hinta:
150 € + alv. Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
Peruutukset
viimeistään pe 18.3.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 Lue myös kirjoituksemme aiheesta 

Toimivan Youtube-mainoksen rakennuspalikat

Katso kouluttajan tekemä esittely koulutuksesta