Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle hyvä yleiskäsitys sekä laajasti käytännöllisiä vinkkejä, joilla saat luotua visuaalista sisältöä tekoälypohjaisten työkalujen avulla.

Koulutuksen keskeinen sisältö

Esittelemme esimerkkejä tavoista ja työkaluista, joita esimerkiksi graafikko, visuaalinen suunnittelija tai muuten kuvia, grafiikkaa ja videota työssään tarvitseva voi käyttää.

Puolen päivän koulutuksessa käydään lävitse:

  • Tekoälyn hyödyntämisen parhaat käytännöt ja mahdollisuudet visuaalisella alalla
  • Canvan, Adobe Creative Cloudin, Midjourneyn sekä Runway ML:n visuaalisten tekoälytyökalujen esittely ja hyödyllisimpien ominaisuuksien läpikäynti
  • Kuvien ja videoiden luominen tekoälyn avulla
  • Tekoälyllä luotujen kuvien ja videoiden hyödyntäminen omassa työssä ja projektissa

Esittelemme koulutuksessa myös laajasti muita tekoälytyökaluja pintapuolisemmin, jotka voivat soveltua juuri sinulle. Koulutuksesta saat juuri sinulle sopivat työkalut tekoälyn hyödyntämiseen visuaalisessa tuotannossa, joita sinun on helppoa lähteä koulutuksen jälkeen itsenäisesti kokeilemaan.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutus sopii kaikille henkilöille, joiden tehtävänä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa visuaalista markkinointia ja viestintää sekä ylläpitää brändiä.

Ajankohta ja hinta

Ajankohta: ke 8.11.2023 klo 13-16
Kouluttaja: Ville Pohjonen
Toteutustapa:
Zoom-webinaari
Hinta:
299 eur + alv. - Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
 
Peruutukset viimeistään ma 6.11. Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

Katso videolta, mitä kouluttaja kertoo sisällöstä:

HubSpot Video