Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille käytännön oppeja ja neuvoja visuaalisen materiaalin tuottamiseen nopeasti ja helposti, vaikkei osallistujalla olisi aiempaa graafisen alan koulutusta.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Graafinen suunnittelu on olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Photoshopia tai aikaa opetella sen käyttöä. Siksi käytämme koulutuksessa nimenomaan ilmaista ja helppokäyttöistä kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen, osallistujat pääsevät heti konkreettisesti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja. Kouluttaja Henna Kuvaja on Kuulun Art Director ja ammattigraafikko, jolla on vuosien kokemus toimivista somekuvista. Saat häneltä palautetta tekemistäsi kuvista sekä ideoita kuvankäsittelyyn.

Canvan lisäksi koulutuksessa käsitellään visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia:

  • Millainen kuva herättää huomion
  • Parhaat ilmaiset kuvapankit
  • Kuvankäsittely puhelimella
  • Missä somekanavissa minkä kokoiset kuvat
  • Milloin kuvat kannattaa tehdä itse ja mihin tarvitset ammattilaisen

Kokonaisuus sisältää kolmen tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutus on suunnattu markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumien parissa työskenteleville ihmisille, joiden täytyy tuottaa visuaalista sisältöä verkkoon tai printtiin.
 
Jotta voit osallistua koulutukseen, luo itsellesi Canva-tunnus ennen koulutusta.
 
 

Mitä tarvitaan mukaan koulutukseen?

Otathan mukaasi tietokoneen ja puhelimen, joilla aiot markkinointimateriaaleja tehdä! Puhelimessa käytettävä Canva on valikoimaltaan suppeampi kuin tietokoneversio.
 

Ajankohta ja hinta

Ajankohta: ti 6.9.2022 klo 13-16
Kouluttaja: Henna Kuvaja
Hinta:
300 € + alv - Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Peruutukset 
viimeistään pe 2.9.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 

Katso, mitä kouluttaja kertoo koulutuksen sisällöstä

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Aivan ihana kouluttaja. Selkeä ulosanti ja selitti ymmärrettävästi Canvan käytön."
 
"Loistavia käytännön esimerkkejä, päästiin myös itse harjoittelemaan käytännössä. Hyvää interaktiivista opetusta. Mahtava kouluttaja!"
 
 
"Mielenkiintoinen sisältö ja hyvä kouluttaja. Koulutus eteni loogisesti ja sopivaan tahtiin."