Koulutuksen tavoite

Twitter-mikrobloggauspalvelu on asiantuntijaviestinnän keskiössä ja tarjoaa mainiot mahdollisuudet kansainväliseen kampanjointiin. Tämän koulutuksen tavoite on oppia Twitter-mainonnan perusteet ja hyvät käytänteet. Koulutuksessa opit käyttämään Twitterin mainostyökalua, ymmärrät eri ominaisuuksien merkityksen ja luot ensimmäisen mainoskampanjan. Opit myös analysoimaan tuloksia ja optimoimaan mainontaa.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • Twitter mainonnan perusteet - mitä pitää ottaa huomioon mainoskampanjan suunnittelussa? 
  • Mainostyökalun ominaisuudet ja kohderyhmien määrittely 
  • Tehokas luova mainossisältö - mikä toimii? 
  • Mainosten analysointi ja tulosten mittaaminen

Kokonaisuus sisältää kahden tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Käytännönläheisessä koulutuksessa käymme läpi runsaasti erilaisia parhaita käytänteitä!

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla Twitter-mainosta saadaan tulokselliseksi. Meillä on myös itsellämme ylläpidossa erilaisten yritysten Twitter-mainostilejä, joilta näytämme muutamia esimerkkejä.

Kenelle koulutus on suunnattu?Koulutus on suunnattu ihmisille, jotka taitavat jo Twitterin käytön, ja nyt haluavat lennättää viestiään maksetun mainonnan keinoin. Koulutus soveltuu yrityksen digimarkkinointia kehittäville henkilöille, mutta myös yrityksen, yhdistyksen tai organisaation Twitter-tilin ylläpitäjille. 

Olisi hyvä, että koulutettava osaa jo Twitter-sisällöntuotannon perusteet ja mainostili on luotu. 

Ajankohta ja hinta

Aika: ti 12.10.2021 klo 9-11
Kouluttaja: Katarina Laaksonen
Hinta:
150 eur + alv. - Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen ja peruutukset
viimeistään pe 8.10.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Kouluttajaa oli helppo kuunnella ja asioissa pysyi hyvin kärryillä."

"Ymmärrettävä ja ystävällinen koulutustyyli."