Koulutuksen tavoite

Twitter-mikrobloggauspalvelu on asiantuntijaviestinnän keskiössä. Koulutuksessa käymme läpi, kuinka luot vakuuttavan Twitter-profiilin. Opit kuinka verkostoitua helposti oman alasi asiantuntijoiden kanssa sekä saat nopeasti ja helposti tietoa siitä, mitä toimialallasi tapahtuu. Koulutuksessa opit käyttämään Twitter-viestintää helpottavia työkaluja, ymmärrät suunnitelmallisen sisällöntuotannon merkityksen sekä lisäksi opit hyödyntämään analytiikkaa.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • Tavoitteellinen Twitterin peruskäyttö
  • Vakuuttava profiili
  • Tehokkaat Twitter-sisällöt 
  • Hashtagien ja listojen käyttö
  • Analytiikka ja työkalut (esimerkiksi ajastustyökalu Tweetdeck)
  • Twitter-mainonta

Kokonaisuus sisältää kahden tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. Käytännönläheisessä koulutuksessa käymme läpi runsaasti erilaisia case-esimerkkejä!

Kuulu tietää vuosien kokemuksella parhaat kikat ja keinot, joilla Twitter-sisältö saadaan erottautumaan. Meillä on myös itsellämme ylläpidossa erilaisten yritysten Twitter-tilejä, joilta näytämme muutamia esimerkkejä.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutus soveltuu omaa asiantuntijaviestintää kehittäville henkilöille, mutta myös yrityksen, yhdistyksen tai organisaation Twitter-tilin ylläpitäjille.

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Kouluttajaa oli helppo kuunnella ja asioissa pysyi hyvin kärryillä."

"Ymmärrettävä ja ystävällinen koulutustyyli."