Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tarkoituksena on opetella selkeä prosessi yrityksen sisällöntuotannolle eri somekanaviin. Koulutuksessa opitaan eri sisältötyypeistä ja niiden roolista asiakkaan ostopolulla. Lisäksi ideoimme sisältöjä hyödyntäen oppeja sisältötyypeistä. Lopuksi sisällöt jäsennellään monikanavaiseksi sisältökalenterityökaluksi, jonka yritys voi ottaa käyttöön päivittäiseen markkinointityöhön.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • erilaiset sisältötyypit
  • sisällöt osana ostopolkua
  • perusanalytiikka sisällöntuotannon tukena (parhaat julkaisuajat, toimivimmat sisällöt jne.)
  • sisältöideointi
  • sisältökalenterin luonti ja muokkaus

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutus sopii sinulle, jos yrityksessänne aloitellaan suunnitelmallista sisältömarkkinointia, mutta sisältöjen jäsentely järkeväksi kokonaisuudeksi tuntuu haastavalta. Koulutus on hyödyllinen myös heille, joilla sisällöntuotantoa jo tehdään mutta tuntuu, että sisällöt syntyvät epäsäännöllisesti ja hetkessä pitkäjänteisen sisältösuunnittelun sijaan.

Mitä tarvitaan mukaan koulutukseen?

Koulutukseen osallistuvilla on hyvä olla käyttöoikeudet vähintään yrityksen somekanaviin ja mahdollisesti myös Google Analytics-tunnukset. Koulutukseen osallistuvien pitää osata julkaista somekanavissa ja peruskäyttö olla hallussa.

Ajankohta ja hinta

Aika: ke 23.3. klo 13-16
Kouluttaja: Katarina Laaksonen
Hinta: 300 euroa + alv.
Ilmoittautuminen ja peruutukset viimeistään ma 21.3.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Mukaansatempaava kouluttaja, hyvät ja selkeät diat, keskustelu ja kouluttajan halu kuulla myös koulutettavien mielipiteet."
 
"Monipuolista, hauskaa ja relevanttia tietoa."
 
"Mukavan ja helposti lähestyttävän oloinen kouluttaja, joka silti selkeä ja asiantuntevan oloinen."
 
"Koulutus oli mielestäni innostava ja vastasi odotuksiani. Suosittelen mielelläni teitä muillekin ja suuri kiitos myös loistavalle blogillenne - myös sieltä löytyvistä kirjoituksista on ollut apua. Koulutus valoi tarvittavaa uskoa somenäkyvyyden aloittamiseen."