Koulutuksen tavoite

Tässä koulutuksessa tutustumme Squarespaceen ja sen mahdollisuuksiin julkaisualustana. Luomme osallistujille tunnukset Squarespaceen ja kokeilemme sen toiminnallisuuksia. Koulutuksen päätteeksi sinulla on täydet valmiudet luoda omat kotisivut Squarespacella.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Squarespacen suurin kilpailuetu muihin julkaisujärjestelmiin nähden on sen helppokäyttöisyys. Squarespacen käyttäjän ei tarvitse ymmärtää paljoakaan www-sivujen ylläpidosta – periaatteessa kuka tahansa voi luoda sillä omatoimisesti toimivat kotisivut.

Squarespace vakuuttaa myös visuaalisuudellaan. Sen sisältämät valmisteemat ovat näyttäviä jo sellaisenaan, ja lisäksi niitä on helppo kustomoida yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Ulkoasun muokkaamiseen ei tarvita koodaustaitoja, kaikki oleelliset muutokset voidaan tehdä helppokäyttöisten säädinten avulla.

Koulutus sopii sinulle, jos haluat oppia tekemään:

  • Yksinkertaiset yrityksen tai organisaation kotisivut
  • Laskeutumissivun
  • Blogin
  • Portfolion tai virtuaalisen CV:n

Kouluttaja Henna Kuvaja on tietojenkäsittelyn tradenomi – hän kirjoitti opinnäytetyönsä Squarespacesta ja sen mahdollisuuksista julkaisualustana.

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutus sopii esimerkiksi startup-yrityksille ja yksinyrittäjille tai yrityksille, joissa on graafisesti tai teknisesti osaava henkilö, joka pystyy hallinnoimaan verkkosivuja. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka haluavat panostaa henkilöbrändiinsä perustamalla nettisivut.
 
 

Mitä tarvitaan mukaan koulutukseen?

Koulutuksessa pitää olla mukana läppäri ja ota mukaan myös laturi, jotta pystyt kokeilemaan asioita konkreettisesti työpajan loppuun asti. 
 

Aika, paikka ja hinta

 
Aika: ke 4.12.2019 klo 12–15
Paikka: Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu
Kouluttaja: Henna Kuvaja
Hinta: 300 € + alv
Ilmoittautuminen: Viimeistään ma 2.12. Peruutukset viimeistään ma 2.12. Peruuttamatta poisjääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.
Minimiosallistujamäärä 3 henkilöä.