Koulutuksen tavoite

Koulutus on työpajamuotoinen, eli neljän tunnin aikana opetellaan perusteet Adobe Premierestä ja myös tehdään harjoitteita. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perustiedot ja hyvä lähtö Premieren itsenäiseen käyttöön. 

Adobe Premiere Pro -peruskurssilla opit keskeiset taidot voidaksesi tehokkaasti hyödyntää tätä videoammattilaisten suosimaa työkalua. Kurssin jälkeen osaat editoida videomateriaalista kokonaisuuksia tarpeisiisi.Tämän koulutuksen jatkoksi suosittelemme Adobe Premiere Pro -jatkokurssiamme.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Adobe Premiere Pro on ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu videoeditointiohjelma, mutta ohjelmaa voivat käyttää ammattilaisten lisäksi myös muut, jotka videomateriaalin editointia tarvitsevat, Premiere Pro on suhteellisen helppokäyttöinen.

Premiere Pro mahdollistaa videon monipuolisen käsittelyn ja värikorjailun, ääniraidan muokkaamisen sekä äänen ja kuvan korjailun. Adobe Premiere Pro -koulutus sopiikin kaikille videoiden editoimisesta ja julkaisuista kiinnostuneille henkilöille.

  • Premiere Pro -käyttöliittymä ja työpöytä
  • Pääasialliset ikkunat ja niiden muokkaus
  • Materiaalin tuominen Premiere-projektiin
  • Aikajanan perusteet
  • Teksti ja grafiikka

 

Mitä tarvitaan mukaan koulutukseen?

Ota mukaasi läppäri, johon on asennettu Premiere Pro. 

Aika, paikka ja hinta

Aika: ma 14.10.2019 klo 12-16
Paikka: Vanhantullinkatu 4, Etu-Lyötty, Oulu
Kouluttaja: Ville Pohjonen
Hinta: 350 euroa + alv.
Peruutukset viimeistään to 10.10. Peruuttamatta poisjääneiltä laskutetaan puolet kurssin hinnasta.