Tuotamme laadukkaat matkailuvideot taidolla

Kuulun visuaalisesta tiimistä löytyy useampi luontokuvaamiseen erikoistunut kuvaaja. Olemme tuottaneet lukuisia matkailuvideoita muun muassa Pikku-Syötteelle, Raahen kaupungille ja Inari-Saariselän matkailulle.

Kuvaajamme osaavat heittäytyä videotuotannoissa mitä hurjempiin aktiviteetteihin, vain saadakseen sen hienoimman kuvakulman ja tunnelman videolle!

Me Kuululla voimme auttaa myös videoiden levityksessä ja muissa matkailumarkkinoinnin toimenpiteissä!

Lapin matkailuvideot

PolarLife

Toteutimme projektissa Inari-Saariselän PolarLife-matkailunkehittämishankkeelle omat videot kesän ja talven aktiviteeteille. Lisäksi kuvasimme laajan valokuvagallerian kummankin vuodenajan fiiliksistä.

Organisoimme kesälle ja talvelle neljän päivän kuvaukset eri lokaatioihin Saariselän alueelle. Luonnossa laajalla alueella sijaitsevat kuvauslokaatiot tarjosivat hyvän pähkinän purtavaksi. Tämän vuoksi kiinnitimme erityistä huomiota kuvausten suunnitteluun, mallihakuun ja aikataulutukseen. Lopputuloksena kuvaukset sujuivat kitkattomasti niin kuvaajille kuin malleille.

Videon tuotti videotiimimme Mikael Kunnari, Annika Vähänen, Tuukka Myllymäki ja Mikko-Pekka Karlin. Kuvauksesta vastasivat Mikael Kunnari ja Mikko-Pekka Karlin.

 

 

Pikku-Syöte

Kuvasimme keväällä ja syksyllä 2019 Pikku-Syötteelle videosarjan, joka esittelee tunturin monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia eri kohderyhmille.

Halusimme näyttää Pikku-Syötteen tilat täynnä aktiivisia ja naura- via ihmisiä. Tässä apuna toimivat leiriryhmät, jotka päästivät kuvaajamme seuraamaan eri aktiviteetteja ja toimintaa. Kuvausten aika- taulu suunniteltiin leirien mukaan napakaksi ja tehokkaaksi.

Materiaalista on koostettu televisioon ja sosiaaliseen mediaan mainontaan eri versioita, joita on käytetty tehokkaasti markkinoinnissa eri kohderyhmille.

Videon kuvasivat ja tuottivat yhteistyössä Pikku-Syötteen kanssa tiimimme Mikko-Pekka Karlin ja Mikael Kunnari.

 

Matkailutoimijoiden esittelyvideot

Visit Raahe:

Halusimme toteuttaa Visit Raahelle näyttävän mainosvideon, joka pärjäisi matkailualan markkinoinnin kovassa kilpailussa. Kuvaukset järjestettiin viikon aikana ympäri Raahea yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Myös tässä projektissa kiinnitimme erityisesti huomiota kuvausten aikataulutukseen ja organisoimiseen.

Säät suosivat kuvauksia ja videolle tallentui sellainen kuva Raahesta, mitä kehtaa esitellä ympäri maailmaa. Video kuvattiin kevyellä, mutta laadukkaalla kalustolla, jonka kuljettaminen monipuolisiin lokaatioihin onnistui helposti.

Päävideon lisäksi editoimme materiaalista viisi lyhyttä someversiota, jotka esittelivät tunnelmallisesti eri puolia Raahesta.

Videon tuotti, kuvasi ja editoi videotiimimme Mikael Kunnari.

 

 

Alla paikallisen matkailuyrityksen Peuhun esittelyvideo:

 

 

Lue lisää videotuotantopalveluistamme!