Koulutuksen tavoite

Tervetuloa kaikille avoimeen webinaariimme oppimaan matkailumarkkinoinnin salat ja erityispiirteet. Koulutus soveltuu matkailualan markkinoijalle, joka osaa jo digimarkkinoinnin perusteet, mutta haluaa tehdä nyt tavoitteellista ja suunnitelmallista matkailumarkkinointia. Koulutuksessa käydään läpi tiiviissä tahdissa matkailumarkkinoinnin periaatteet, parhaat käytännöt ja myyvät sisällöt. Lisäksi syvennytään digimarkkinoinnin suunnitteluun, somekanavien hyödyntämiseen myyntityössä, asiakaspalveluun sekä TripAdvisor-alustaan.  

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen. 

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • Matkailumarkkinoinnin erityispiirteet ja uutuudet
  • Digimarkkinointikanavien hyödyntäminen myynnissä
  • Matkailijoiden asiakaspolku (sosiaalisen median kanavat, TripAdvisor)
  • Markkinointisuunnittelu myynnin tukena
  • Parhaita käytäntöjä kotimaan matkailualan yrittäjiltä 

Koulutuksen jälkeen tiedät tehokkaan matkailumarkkinoinnin pääperiaatteet ja osaat houkutella matkailijoita palvelujesi pariin. Käymme läpi myös käytännönläheisiä esimerkkitapauksia sekä ideoimme matkailuun liittyviä myyviä digisisältöjä.  

Kokonaisuus sisältää kolmen tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen. 

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutus on suunnattu matkailualalla toimiville markkinoinnin, myynnin ja viestinnän parissa työskenteleville henkilöille, jotka haluavat saada markkinoinnista tuloksia!

Ajankohta ja hinta

Aika: to 12.11.2020 klo 13-16
Kouluttaja: Katarina Laaksonen
Hinta:
250 eur + alv.
Ilmoittautuminen ja peruutukset 
viimeistään ma 9.11.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Katarina onnistui hienosti mukauttamaan koulutusta heränneiden kysymysten mukaan. Koulutuksessa oli mukava, rento ja keskusteleva ilmapiiri."