Koulutuksen tavoite

Tämä Facebook-koulutus on jo aiemmin Facebookissa markkinointia tehneille markkinoinnin ja myynnin parissa töitä tekeville ihmisille, jotka nyt haluavat aloittaa tuloksellisen mainostamisen.

Koulutuksessa käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka tavoitat kohderyhmäsi ja teet myyntiä Facebookin mainostyökalun avulla. Koulutuksessa tutustut myös Facebook-mainonnan uutuuksiin ja opit, kuinka mittaat onnistumistasi ja  analysoimalla tehostat mainonnan tuloksia. 

Kokonaisuus sisältää 4 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Mainonnan suunnittelu ja periaatteet - mitä tulee ottaa huomioon
  • Facebook-mainonnan tavoitteet ja mainontatyypit
  • Mainosten kohdentaminen
  • ja mainosten optimointi
  • Tulosten analysointi ja raportointi
  • Parhaat käytännöt ja tuoreita Case-esimerkkejä 

Tämän koulutuksen jälkeen osaat toteuttaa Facebook-mainontaa tuloksellisesti alusta loppuun!

Meillä vuosien kokemus suunnitelmallisesta Facebook-mainonnasta, joten koulutuksesta saat varmasti parhaat vinkit kustannustehokkaaseen mainontaan. Muistathan, että hallitessasi mainostyökalun, pääset mainostamaan myös Instagramin sekä Audience Networkin puolelle.

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutus soveltuu juuri sinulle, joka osaat jo tuottaa tehokkaita julkaisuja ja haluat nyt levittää sanomaasi mainosrahan avulla. Mikäli olet joskus kokeillut julkaisujen ”buustaamista”, mutta et ole tehnyt tavoitteellista ja suunnitelmallista mainontaa Facebookin omalla Business Manager-työkalulla - tämä koulutus on juuri sinulle!

Jotta voit osallistua koulutukseen, sinulla pitää olla oikeus yrityssivun hallintaa, huolehdi, että olet myös mainostilinne ylläpitäjä. Autamme sinut alkuun Business Manager-työkalun kanssa. 

 

Ajankohta ja hinta

Aika: ma 29.3.2021 klo 12-16
Kouluttaja: 
Katarina Laaksonen
Hinta: 
350 € + alv
Ilmoittautuminen tai peruutukset
viimeistään to 25.3.

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 

 

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"FB:n käyttöä oli mahdollista pohtia juuri oman toiminnan tukemiseksi, keskustelu oli avointa ja siihen oli mahdollisuus."

"Kata jaksoi olla iloinen ja innostunut koko pitkän koulutuksen ajan."

Tutustu FB-mainontaan etukäteen blogissamme:

Facebook-mainonta blogikirjoitukset