Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa käydään laaja-alaisesti läpi LinkedInin tarjoamat työkalut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Koulutuksessa tutustutaan yritysprofiilin käyttöön, mainonnan mahdollisuuksiin, maksullisiin työkaluihin (Sales Navigator ja Recruiter ja Premium), sekä henkilökunnan profiilien merkitykseen yrityksen viestinnässä.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

  • yritysprofiilin optimointi
  • mainosmuodot
  • Sales Navigator
  • Recruiter
  • Premium
  • henkilöprofiilien merkitys viestinnässä

Kokonaisuus sisältää kahden tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

LinkedInin peruskäyttö tulisi olla jo tuttua. Koulutus sopii kaikille viestinnän ja liiketoiminnan kehittäjille, jotka haluava oppia LinkedInin hyödyntämisen laaja-alaisesti.

Ajankohta ja hinta

Ajankohta: to 17.2.2022 klo 13-15
Kouluttaja: Jonna Muurinen
Hinta:
150 eur + alv. - Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
Peruutukset
viimeistään ti 15.2.2022

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.

 
 

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Koulutus oli kaikin puolin silmiä avaava ja hyvä. Koulutuksessa tuli tuttuun asiaan paljon uutta informaatiota ja näkökantoja."
 
"LinkedIn:in käyttö oli selvästi kouluttajalla arkipäivää jo pidemmän aikaa, joten hänellä oli helppo puhua aiheesta. Kattava kokonaisuus, jonka kautta sai melko hyvän käsityksen siitä, miksi LinkedIn:iä kannattaa käyttää ja mitä hyötyä siitä voi myös töiden haun kannalta olla, varsinkin tietotekniikkaan liittyvissä asioissa."
 
"Ihanan energinen ja positiivinen!"