Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa käydään laaja-alaisesti läpi LinkedInin tarjoamat työkalut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Koulutuksessa tutustutaan yritysprofiilin käyttöön, mainonnan mahdollisuuksiin, maksullisiin työkaluihin (Sales Navigator ja Recruiter ja Premium), sekä henkilökunnan profiilien merkitykseen yrityksen viestinnässä.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Keskitymme YRITYKSEN markkinointi- ja myyntimahdollisuuksiin.

Webinaarin sisältö:

  • Yritysprofiilin optimointi
  • LinkedInin maksulliset työkalut: Sales Navigator, Recruiter, Premium-profiili
  • Henkilöprofiilien merkitys LinkedIn-viestinnässä
  • Mainonnan kohdennusmahdollisuudet
    (huom, tässä koulutuksessa emme käy maksettua mainontaa syvällisesti läpi, vaan maksetun mainonnan koulutus järjestetään erikseen)

Kokonaisuus sisältää 2,5 tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

LinkedInin peruskäyttö tulisi olla jo tuttua. Koulutus sopii kaikille markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja liiketoiminnan kehittäjille, jotka haluava oppia LinkedInin yritystyökalujen hyödyntämisen laaja-alaisesti.

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Koulutus oli kaikin puolin silmiä avaava ja hyvä. Koulutuksessa tuli tuttuun asiaan paljon uutta informaatiota ja näkökantoja."
 
"LinkedIn:in käyttö oli selvästi kouluttajalla arkipäivää jo pidemmän aikaa, joten hänellä oli helppo puhua aiheesta. Kattava kokonaisuus, jonka kautta sai melko hyvän käsityksen siitä, miksi LinkedIn:iä kannattaa käyttää ja mitä hyötyä siitä voi myös töiden haun kannalta olla, varsinkin tietotekniikkaan liittyvissä asioissa."
 
Linkedin yritykselle -koulutuksen asiakaspalaute

Katso mitä kouluttaja kertoo koulutuksen sisällöstä:

Ajankohta ja hinta

Ajankohta: to 13.10.2022 klo 13-16
Kouluttaja: Jonna Muurinen
Hinta:
300 eur + alv. - Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Jos haluat osallistua myös maksetun Linkedin-mainonnan koulutukseen, koulutusten yhteishinta on 400€ + alv. Ilmoita halukkuudestasi osallistua kumpaankin koulutukseen oheisen ilmoittautumislomakkeen Ennakkokysymykset kouluttajalle -kohdassa!

Peruutukset
viimeistään ti 11.10.2022

HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.