Kuulunautti – oma digimarkkinoinnin asiantuntija yritykseesi

Kuulunautti on ulkoistettu digitaalisen markkinoinnin asiantuntijanne - koko Kuulun osaaminen yhden teille nimetyn markkinoinnin suunnittelijamme vastatessa kaikesta sovitusta tekemisestä.  Kuulun asiantuntija tekee työtä tiiviinä osana asiakkaan tiimiä.

 

Kuulunautti voi auttaa esimerkiksi digimarkkinoinnin strategian luomisessa, sisältökalenterin teossa, uutiskirjeen kirjoittamisessa, digikanavien hallinnassa ja niissä mainostamisessa sekä hakukoneoptimoinnissa. Toimenpiteet sovitaan asiakaslähtöisesti ja niitä voidaan muokata tarpeen mukaan. Meiltä nimetty kuulunautti voi olla konsulttina joko täysipäiväisesti asiakasyrityksessä tai täysin tarpeen ja sopimuksen mukaan esimerkiksi päivän viikossa.

 

Kuulunautti auttaa yllättävän tarpeen iskiessä

Mikäli markkinoinnissanne tarvitaan hetkellisesti enemmän resursseja tai olette suunnittelemassa uudistuksia digimarkkinointiinne, Kuulunautti on todennäköisesti erinomainen apu teille. 

 

Tyypillisimmin Kuulunautti-palvelua ostetaan meiltä vanhempainvapaiden ajaksi, uusien tuotteiden lanseerausavuksi tai digimarkkinoinnin strategian jalkauttamisen ajaksi.

 

Alla asiakkaamme Iso-Syöte kertoo omista kokemuksistaan Kuulunautti-palvelumme asiakkaana.

 

Lue myös kirjoituksemme: 

mita tekee kuulunautti?

 

Kuulunautti vahvistaa yrityksen digiosaamista