Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille käytännön oppeja ja neuvoja visuaalisen materiaalin tuottamiseen nopeasti ja helposti, vaikkei osallistujalla olisi aiempaa graafisen alan koulutusta.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Graafinen suunnittelu on olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia Photoshopia tai aikaa opetella sen käyttöä. Siksi käytämme koulutuksessa nimenomaan ilmaista ja helppokäyttöistä kuvankäsittelyohjelmaa, Canvaa.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen, osallistujat pääsevät heti konkreettisesti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja. Kouluttaja Henna Kuvaja on Kuulun Art Director ja ammattigraafikko, jolla on vuosien kokemus toimivista somekuvista. Saat häneltä palautetta tekemistäsi kuvista sekä ideoita kuvankäsittelyyn.

Canvan lisäksi koulutuksessa käsitellään visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia:

  • Millainen kuva herättää huomion
  • Parhaat ilmaiset kuvapankit
  • Kuvankäsittely puhelimella
  • Missä somekanavissa minkä kokoiset kuvat
  • Milloin kuvat kannattaa tehdä itse ja mihin tarvitset ammattilaisen

Kokonaisuus sisältää kolmen tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Huom: Canvassa on nykyisin hyvin paljon myös tekoälyn tuomia uutuuksia, mainitsethan, jos haluat kuulla myös niistä. Käytännössä tällöin lisäämme koulutukseen tekoälylisäosan, jota vetää kouluttajamme, Jonna Muurinen.

Kenelle koulutus on suunnattu? 

Koulutus on suunnattu markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumien parissa työskenteleville ihmisille, joiden täytyy tuottaa visuaalista sisältöä verkkoon tai printtiin.
 
Jotta voit osallistua koulutukseen, luo itsellesi Canva-tunnus ennen koulutusta.
 
 
Käymme läpi Canvan tietokoneversiota. Jos toivot koulutusta mieluummin Canvan puhelinversiosta, niin kerro tämä erikseen. Koulutus kannattaa tehdä sillä versiolla, jolla aiot markkinointimateriaaleja tehdä! Puhelimessa käytettävä Canva on valikoimaltaan suppeampi kuin tietokoneversio.
 

Tästä koulutuksesta kouluttajan aiemmin saamia palautteita:

"Aivan ihana kouluttaja. Selkeä ulosanti ja selitti ymmärrettävästi Canvan käytön."
 
"Loistavia käytännön esimerkkejä, päästiin myös itse harjoittelemaan käytännössä. Hyvää interaktiivista opetusta. Mahtava kouluttaja!"
 
 
"Mielenkiintoinen sisältö ja hyvä kouluttaja. Koulutus eteni loogisesti ja sopivaan tahtiin."

Katso, mitä kouluttaja kertoo Canva-koulutuksista

 

HubSpot Video