Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tarkoitus on tutustua Google Analyticsin perusominaisuuksiin. Käymme läpi tärkeimmät näkymät ja toiminnallisuudet, joita peruskäyttäjä usein tarvitsee. Koulutuksessa selviää, millaista tietoa verkkosivukävijöistä Google Analyticsista löytyy ja käymme perustasolla läpi, miten tietoja luetaan. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi uuden Google Analytics 4 -version käyttöönottoa ja eroja nykyisen Analyticsin ja Analytics 4: n välillä, sekä vanhan ja uuden käyttöliittymien käyttämistä rinnakkain.

Täytä oheinen lomake ilmoittautuaksesi koulutukseen.

Koulutuksen keskeinen sisältö 

Webinaarin sisältö:

- Google Analytics-käyttöliittymän läpikäynti

- Google Analyticsin perusajatus: miten toimii, mitä dataa kerää

- Google Analyticsin tärkeimmät ominaisuudet

- Google Analytics 4 käyttöönotto ja käyttöliittymän läpikäynti

- Nykyisen Google Analytics ja Google Analytics 4 eroavaisuudet   

Kokonaisuus sisältää kahden tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

 

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutus sopii niille, jotka eivät ole vielä juurikaan käyttäneet Google Analyticsia ja haluavat saada alkusysäyksen analytiikan käytölle. Osallistujalla täytyy olla pääsy yrityksen Google Analytics-tilille, jotta voi osallistua. Google Analyticsiä ei tarvitse osata käyttää - riittää, että osaa kirjautua sisälle.

Ajankohta ja hinta

Aika: ti 7.12.2021 klo 13-15
Kouluttaja: Eveliina Paunonen
Hinta:
150 eur + alv.Saat 20 € alennusta maksaessasi webinaarin heti Holvi-verkkokaupassa! Linkki Holviin tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
Ilmoittautuminen ja peruutukset viimeistään pe 3.12.2021
HUOM. Webinaaritallennetta ei toimiteta automaattisesti, mutta poikkeustapauksissa voit sopia tallenteen toimittamisesta kouluttajan kanssa etukäteen.

Peruuttamatta pois jääneiltä laskutamme puolet koulutuksen hinnasta.