Animaatiovideot muuttavat todellisuutta

Animointi tuo videoihin uutta ilmettä ja rajattoman määrän informatiivisuutta. Erilaisten tekniikoiden avulla voidaan havainnollistaa esimerkiksi vaikeita prosesseja tai palvelukokonaisuuksia. 

Alla löydät esimerkkejä erilaisista animaatiotekniikoista ja toteuttamistamme animaatiovideoista.

Tuote-esittely

Autori Vista

Autori Vista on karttapohjainen 360-kuvahallintapalvelu infran hallintaan. Animaatio esittelee Autori Vistan käyttötarkoituksia. Asiakas käyttää animaatiota verkkosivuillaan, markkinointimateriaalissaan, somessan sekä messuilla.

 

 

Sievin jalkine

Vuonna 2021 Sievi lanseerasi turvakenkätuoteperheen, jossa on täysin uudenlainen SieviAir®-pohjaratkaisu. SieviAir® poistaa jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Me Kuululla teimme 3D-animaatiovideon tämän modernin ominaisuuden mullistavaa käyttömukavuutta esittelemään. 
Videota on käytetty myös TV-mainonnassa.
 

Polarille toteutimme tyylikkään tuote-esittelyanimaation, joka yhdistelee 2D-, 3D- ja tekstianimaatioita.

Selitysanimaatio

Selitysanimaation avulla voidaan havainnoillistaa monimutkaisiakin tuotteita ja palveluprosesseja. Animaatiossa mielikuvitus on rajana, ja lyheenkin videoon on mahdollista upottaa hyvin paljon informaatiota.

Animaation voi höystää esimerkiksi musiikilla tai spiikkauksella. 

OP kevytyrittäjä

 

Testlab - If Focus Is Time

Stop motion -animaatiot

Stop motion on animointitekniikka, jossa kuvattava kohde saadaan liikkumaan itsestään. Animaatiotyyli on hauska ja taipuu hyvin monenlaiseen mainontaan!

Olemme tehneet useita stop motion -animaatioita kevyistä somevideoista aina tv-tuotantoon asti. 

Osuuskauppa Arina (tv-mainos)

Sievin Jalkine 

 

Osuuskauppa Arina: Bonus Tuplana (tv-mainos)

Osuuskauppa Arina: Bonus Tuplana (tv-mainos)

2D-animaatiot

Ifolor

 

Logoanimaatiot

Yrityksen logosta voidaan tehdä tyylikäs logoanimaatio! Logoanimaatio voidaan liittää kaikkiin yrityksen videotuotantoihin, joka tuo videoihin yhtenäistä ja tyylikästä linjaa.

Katso tekemistämme animaatiovideoista koostamamme showreel

 

Lisäksi olemme toteuttaneet animaation avulla koulutusmateriaaleja vaikeasta aiheesta. Pelastakaa Lapset tarvitsi videosarja, jonka avulla keskustella nuorten kanssa seksuaaliväkivallasta. Toteutimme videoita ja ohjeita ammattilaisten käyttöön. Löydät koko videosarjan Pelastakaa Lasten nettisivuilta (klikkaa alta)

Pelastakaa lapset

 

Lue lisää animaatiovideoista

Animaatiovideo selkeyttää viestintää

 

Animaatiovideon hankinta yritykselle mitä pitää huomioida